Extince – Spraakwaterval 2010 ft. Gers Pardoel, Fresku, Rocks & Dion Masé

Jullie konden via een filmpje bij Giel de track al horen, maar hier is de officiële versie van ‘Spraakwaterval 2010’, de ‘2010’ versie van Spraakwater. Naast Extince hoor je op het nummer Gers Pardoel, Fresku, Rocks & Dion Masé. De track is te downloaden via de website van Serious Request, waarbij je gelijk een bijdrage levert aan het goede doel. Kaarten voor het Top Notch evenement op 29 en 30 dec. in de Melkweg kun je nog steeds hier winnen…

Beluister de track hier onder:

[media id=”710″ height=”24″ width=”500″]

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

17 December

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.