Familie slachtoffer van Suge Knight klaagt ook Dr Dre en Ice Cube aan

Suge Knight zit momenteel vast voor het doodrijden van Terry Carter en terwijl zijn strafzaak loopt, krijgt hij ook te maken met een civiele zaak. Volgens TMZ eist de familie van het slachtoffer een (nog onbekende) schadevergoeding van de voormalig platenbaas. Ze houden het echter niet bij Suge Knight, ze klagen ook Dr Dre en Ice Cube aan.

De dood van Terry Carter gebeurde op de set van de film ‘Straight Outta Compton’ en Dre en Cube zijn allebei producers van de film. De familie claimt dat ze bekende bende leden als beveiligers hebben ingehuurd. Die bende leden zouden zich met de ruzie, voorafgaand aan het incident, bemoeid hebben en Knight bedreigd hebben. Uit angst die hij daardoor voelde zou hij geprobeerd hebben het terrein af te racen waarbij hij Terry Carter doodreed.

Ook klagen ze Tam’s Burgers aan, de burgerzaak waarvoor alles zich afspeelde. Volgens de familie is er regelmatig sprake geweest van geweldsdelicten op de bewuste parkeerplaats en hadden zij er dus voor moeten zorgen dat er beveiliging aanwezig was.

4 June