Famke disst Armoowasright in gelekte track

Een samenwerking tussen Bollebof en Famke Louise is gelekt. De track, Walou, schijnt een diss te zijn naar Armoowasright, maar had eigenlijk nooit het daglicht mogen zien.

Famke laat via haar Instagram weten dat de track een tijd geleden in een opwelling is opgenomen. Later is besloten om deze toch niet uit te brengen. Ze staat niet achter het nummer en is zeker niet uit op ruzie, maar wil zich focussen op positiviteit: ”Enige wat ik kan zeggen is dat ik op mijn eigen ding ben en iedereen respecteer en het beste gun!” Ze vindt het erg jammer dat de track toch gelekt is en hoopt dat men ”niet uren blijft hangen op iets wat niet online had moeten staan.” Benieuwd naar de track en haar hele reactie? Bekijk deze dan hieronder.

Hey allemaal, er is een tune van mij gelekt wat nooit de studio had mogen verlaten. Ik ben deze dagen helemaal niet op beef of haatdragend what so ever. Iedereen bedenkt zich soms, en zo ook ik. De tune die nu als “diss track” de wereld in is geholpen sta ik totaal niet achter. Het is toen de tijd ook bewust niet uitgebracht omdat ik er niet achter stond en het niet goed voelde. Het is ook geen actuele tune, lag al op de plank en dat het dan nu toch is gelekt is mij ook niet duidelijk waarom en door wie. Enige wat ik kan zeggen is dat ik op mijn eigen ding ben en iedereen respecteer en het beste gun! Deze dagen zijn er al genoeg dingen in de wereld om je druk om te maken dus laten we prioriteiten stellen en zeker niet uren blijven hangen op iets wat niet online had moeten staan. Eigenlijk wilde ik dit hele ding negeren maar tegenwoordig zien mensen internet als een bron wat feiten brengt en dat is nu dus duidelijk niet het geval. Alleen maar liefde en geluk gewenst naar iedereen! En nog een fijne dag! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op