Famke Louise verwijdert #ikdoenietmeermee video na gebrek aan support van collega artiesten

Maandagavond gingen een groot aantal BN’ers online met een video met de hashtag #ikdoenietmeermee. Ze wilden daarmee duidelijk maken dat ze vragen hebben en het zat zijn om met deze maatregelen te leven. De kritiek was de dag erna niet mals en vooral Famke Louise kreeg de volle laag.

Ondanks dat ging ze toch in op een uitnodiging van Jinek om aan tafel haar verhaal te komen doen. Ze was zichtbaar zenuwachtig en kwam niet goed uit haar woorden en de kritiek was wederom overweldigend. Ze heeft teruggekeken op de laatste 48 uur en vandaag geeft ze een uitgebreide verklaring op Instagram.

De Vroom artiest laat weten dat de kritiek ook nog gepaard ging met een breuk met haar management, SPEC, die haar dus ook niet kon bijstaan. Uiteindelijk verscheen ze onvoorbereid in de uitzending en kon ze zich niet goed verwoorden. Ze noemt zichzelf een doorzetter, maar wat ze niet voorzien had was de totale stilte en het gebrek aan support om haar heen van de medeartiesten. Ze benadrukt echter wel dat ze geen slachtoffer is en verantwoordelijk is voor haar eigen woorden.

Ze laat weten de #ikdoenietmeer video te verwijderen omdat ze niet meer achter de boodschap staat. Ze sluit haar bericht af met de mededeling dat ze een stap terug doet en ze biedt haar excuses aan. Check haar volledige boodschap hier.

https://www.instagram.com/p/CFfSPPplRFd/