Fan klaagt Kendrick Lamar aan voor 1 miljoen dollar om een mislukte meet & greet

kendrick-lamar (1)
Blijkbaar heeft Whitney Larkin heel veel verdriet van het feit dat de kans om Kendrick Lamar te ontmoeten haar ontnomen is. Ze klaagt haar favoriete rapper namelijk aan voor 1 miljoen dollar om het incident. In de aanklacht staat dat Larkin contact zocht met Kendrick Lamar’s manager Dave Free. Ze wilde graag 3 minuten met K. Dot doorbrengen en dat wilde ze op deze manier voor elkaar krijgen. Larkin claimt dat Free haar de 3 minuten met Kendrick beloofd had in ruil voor 10.000 dollar cash, bovenop de 350 dollar die ze al betaald had voor haar VIP Meet & Greet kaartje.

Dit bedrag hield haar niet tegen, in plaats daarvan mailde ze nog meer leden van Lamar z’n team voor meer informatie. Uiteindelijk werd er iemand boos en een dag voor de show werd haar verteld dat ze niet meer welkom was en haar 350 dollar teruggestort zou worden.

Larkin neemt het Kendrick persoonlijk niet kwalijk en noemt hem zelfs één van de beste rappers aller tijden, maar zijn team heeft haar dromen uiteen laten spatten en haar diep verdrietig achter gelaten. Ze noemt Dave Free een arrogant en slecht persoon en eist dus 1 miljoen dollar van Kendrick Lamar voor de geleden schade.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

8 December

2 comments

2 responses to “Fan klaagt Kendrick Lamar aan voor 1 miljoen dollar om een mislukte meet & greet”

  1. Ine says:

    ‘merica

  2. pop says:

    Dus….

Leave a Reply

Your email address will not be published.