Fans boos op Lange Frans: “Heeft hij zich stiekem laten vaccineren?”

Wappies zijn boos op Lange Frans. Op zijn Instagram deelde hij beelden van een show dit weekend en door veel mensen werd dit gezien als het ultieme verraad. Frans heeft zich vanaf het begin uitgesproken tegen de Coronaregels en andere overheidszaken. Dit heeft hem uiteindelijk zelfs zijn Youtubekanaal gekost.

Frans liet altijd weten dat hij zich nooit zou laten vaccineren of testen, maar toen hij op het podium gespot werd in een volle tent gingen er een paar wenkbrauwen omhoog van verbazing. De beelden bleken geschoten op kermis in Edam, waar elke bezoeker voor binnenkomst een bewijs van vaccinatie, herstel of negatieve test moest kunnen laten. De fans van Frans en andere anti-corona wappies kwamen tot de conclusie dat Frans hier dus aan mee gedaan heeft.

Op Twitter reageert Frans zelf vrij rustig door te zeggen dat hij niet hoefde te testen of gevaccineerd hoefde te zijn om op de kermis op te treden. Dit kan nog wel eens leiden tot problemen bij de organisatie van de kermis: “En uiteraard moet je in de kermistent in Edam je QR-code tonen, maar dat is volgens de organisatoren geen probleem” werd in een interview van NH Nieuws met organisator Sonny de Graaf nog gezegd.