Fans woest op Nicki Minaj na tweets over vaccinatie

Fans zijn niet blij met Nicki Minaj nadat de rapper zich op Twitter zou hebben uitgelaten over coronavacvinaties. Nicki Minaj zou in een van de tweets hebben aangegeven dat zij zich niet zal laten vaccineren, voordat ze eerst zelf onderzoek heeft gedaan.

Het begon allemaal bij een onschuldige tweet van een fan van Nicki Minaj. De persoon in kwestie vroeg zich af waarom Nicki Minaj niet aanwezig was op het MET gala. De rapper verklaarde dat ze Corona zou hebben opgelopen en dat ze zich nog niet wilde laten vaccineren alvorens ze zelf onderzoek zou hebben gedaan. Voor het MET gala moesten namelijk alle genodigde gasten gevaccineerd zijn.

Een fan kon zich niet vinden in de uitleg van de rapper. De persoon in kwestie stelde dan ook voor om het onderzoek over te laten aan een wetenschapper ipv zelf een onderzoek te starten. Nicki Minaj besloot wederom om uitleg te geven waarom zij zich nog wil laten vaccineren. Volgens de rapper zou een vriend van een neef van haar uit Trinidad en Tobago opgezwollen testikels aan een vaccinatie hebben overgehouden, terwijl hij op het punt stond om te trouwen. Deze tweet werd haar niet in dank afgenomen. Bekijk de tweets van Nicki Minaj hieronder.