🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Feis en Mr. Probz betrokken bij zwaar auto-ongeluk

Misschien hebben de Twitter followers van Mr. Probz het een en ander al opgevangen, maar Mr. Probz, Feis en kazerne vriend Young Placka waren afgelopen nacht (25 jan.) betrokken bij een zwaar auto-ongeluk. Zojuist kregen we een telefoontje van Mr. Probz zelf, waarin in hij kort zijn verhaal deed. Hij klonk duidelijk nog aangeslagen van alle gebeurtenissen.

Mr. Probz vertelt dat hij gisteravond met Feis en Young Placka gezellig een avond ging stappen in Amsterdam, nadat ze elkaar op een ander feestje hadden ontmoet. Net voordat ze hun bestemming bereikten, raakte hun auto voorbij Delft, om een nog onbekende reden van de weg. De auto sloeg om en belandde onderste boven in de sloot!

Feis en Young Placka nog steeds in het ziekenhuis, waar Feis momenteel wordt geopereerd. Zoals het er naar uit ziet heeft hij beide voeten gebroken. Young Placka heeft botbreuken aan zijn kaak en sleutelbeen opgelopen. Mr. Probz is inmiddels met hoofdwonden ontslagen uit het ziekenhuis. De auto waar de heren in reden is total loss verklaard!

Puna.nl wenst Mr. Probz, Feis & Young Placka sterkte en beterschap toe.

Update: Voor meer informatie klik hier..

Foto: van l naar r: Alex, Young Placka en Feis (foto: Tim Pen). Deze foto werd op 17 januari j.l. genomen tijdens de release van Rode Terreur, Puna.NL’s mixtape waar Feis op  twee nummers te horen is.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

25 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X