Fetty Wap opgepakt voor het uitten van doodsbedreigingen en zwaaien met wapen op FaceTime

Fetty Wap heeft zich weer in de nesten gewerkt. De rapper is maandag, 8 augustus, opgepakt omdat hij iemand met de dood heeft bedreigd en daarom zich niet aan de voorwaarden van zijn vrijlating heeft gehouden.

Volgens verschillende media zou de arrestatie van Fetty Wap te maken hebben met een FaceTime gesprek waar hij aan deelnam in december van 2021. In het gesprek zou Fetty Wap de persoon aan de andere kant van het gesprek hebben bedreigd met de dood en zelfs een wapen hebben getrokken.

In het arrestatiebevel dat eerder deze maand al was uitgegeven staat dat er een video opname is van het gesprek dat Fetty Wap via FaceTime voerde. In de video-opname is duidelijk te zien dat Fetty Wap zijn pistool in het gesprek richt naar de persoon waarmee het gesprek werd gevoerd en noemde hij de persoon veelvuldig een “rat”. Tijdens het gesprek riep Fetty ook herhaaldelijk, “Imma kill you and everybody you with.”

Met deze video-opname is duidelijk geworden dat Fetty Wap de regels van zijn voorwaardelijke vrijlating heeft geschonden en hij een hiermee een enkeltje terug naar de gevangenis heeft verdiend. Hij zal daar tot aan zijn rechtszaak moeten blijven.

Fetty Wap is verwikkeld in een mega rechtszaak waarvoor hij 29 oktober van vorig jaar werd gearresteerd tijdens Rolling Loud New York. De rapper en zijn crew werden op het terrein door de FBI in de boeien geslagen voor het verkopen en op grote schaal distribueren van drugs. De celstraf die boven Fetty Wap’s hoofd hangt is levenslang. De rapper en zijn crew zouden gezamenlijk van juni 2019 t/m juni 2020 rond de 100 kg aan drugs hebben gedistribueerd.