Filmpje van twerkende meiden gaat viral en zorgt voor schandaal in Rusland

Maandag verscheen er een filmpje online van een groep meiden die twerken in bijenpakjes op een podium.

Het filmpje ging binnen no time viral, is inmiddels ruim 6 miljoen keer bekeken en zo’n beetje heel Rusland valt erover. Wat je ziet is de Russische versie van Winnie de Poeh die op zoek gaat naar honing. Vervolgens verandert de muziek en verschijnen er een aantal dames op het podium in bijen outfitjes. De dames beginnen te twerken.

Een paar uur nadat het filmpje online verscheen zat de politie er al bovenop. De dansstudio waar de dames van zijn is gesloten terwijl de politie onderzoek doet. Zo wordt de studio verdacht van nalatigheid en ‘perverse daden’. Ook de zaal waar het optreden plaats vond wordt onderzocht. De aanklacht van ‘perverse daden’ geldt meestal voor mensen die onzedelijke handelingen verricht hebben op kinderen onder de 16 en de maximale straf daarvoor is 10 jaar gevangenisstraf.

Behalve de dans stoort een aantal van de mensen die reageren op het filmpje, zich ook aan het oranje zwarte pakje, dat doet denken aan het vaandel dat symbool staat voor de winst van Rusland in de Tweede Wereldoorlog.

Opvallend detail aan het filmpje is dat de dames twerken op het nummer ‘Punani’ van Lady Bee, die je laatst nog voorbij zag komen met ‘Return of the Mack‘ en ‘That Paper‘.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

14 April

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.