Update: Team van Mayweather ontkent dat hij borg Suge Knight betaalt

Terwijl Floyd Mayweather aanstaande zaterdag 1 van de grootste wedstrijden uit de recente boks geschiedenis, is hij ondertussen al bezig met wat hij daarna gaat doen.

Het schijnt dat hij aan het gevecht met Manny Pacquiao zo’n 120 miljoen dollar over zal houden en in ieder geval 10 miljoen daarvan heeft al een doel. Volgens de advocaat van Suge Knight zal Mayweather na zijn gevecht naar Californië reizen om de borg van zijn vriend, Knight, betalen. Die borg staat momenteel op 10 miljoen dollar.

Suge Knight zit op dit moment vast voor moord en poging tot moord nadat hij 2 mannen aanreed, waarvan er 1, genaamd Terry Carter, overleed. De vraag is voorlopig nog of Floyd daadwerkelijk de borg zal betalen, maar de advocaat in bovenstaand filmpje lijkt er zeker van te zijn. Floyd is nu al 280 miljoen dollar waard en kan daar komt dus nog 120 miljoen bij aankomend weekend, dus hij zou het kunnen missen. Zodra er meer bekend is lees je het hier.

Update: TMZ zegt dat ze iemand gesproken hebben van het team van Floyd Mayweather. Deze persoon zou dichtbij Mayweather staan en ontkent dat de bokser de borg van Suge Knight gaat betalen als hij het gevecht wint dit weekend. De bron voegt er nog aan toe dat Suge Knight en Floyd Mayweather al een tijdje geen contact meer hebben, al waren ze wel vrienden vroeger. De advocaat van Knight was niet beschikbaar voor commentaar.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

30 April

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.