Frank Ocean dropt eindelijk zijn nieuwe album Blonde

frank-ocean-boys-dont-cry-album
Het is inmiddels vier jaar geleden dat Frank Ocean zijn goed ontvangen album Channel Orange uitbracht en hij verdween eigenlijk vrijwel direct weer uit de spotlight. Sindsdien wacht men op nieuwe muziek van de zanger en toen hij zijn nieuwe plaat Boys Don’t Cry aankondigde waren fans helemaal niet meer te houden.

Het duurde echter nog een hele tijd voor dat we iets van de Pyramids zanger hoorde. Een paar weken geleden deden geruchten de ronden dat het album uit zou komen, maar het enige dat verscheen was een livestream waarin we Frank aan het werk zagen. Uiteindelijk leidde dat tot het visual album Endless en gemengde gevoelens bij de fans.

Rolling Stone maakte echter bekend dat er dit weekend nog een plaat zou verschijnen van Ocean en vandaag is het zover. Het album heet Blonde ipv Boys Don’t Cry en telt 17 tracks. De plaat bevat gastbijdrages van AndrĂ© 3000 (“I was under the impression that everyone wrote their own verses”), Kendrick Lamar, 88-Keys, Rick Rubin, Pharrell en meer. De plaat is een Apple Music exclusive en hier te beluisteren.

21 August