Freddy & Bundy releasen plaat op 8 november

Crooks-&-Hef---Freddy-&-Bundy-(artwork)

Het gaat al een tijdje door de wandelgangen, maar vanaf 8 november verschijnt dan eindelijk het album ‘Freddy & Bundy’ van de gebroerders Hef en Crooks. De plaat bevat producties van onder andere SoundSeduction, Ramiks, City Lights en Bencho die eerder deelnam aan de ‘Replay-remix-contest’ van Hef. De plaat zal vanaf 1 november te pre-orderen zijn op iTunes.

Op ‘Freddy & Bundy’ stapt de luisteraar in voor een ritje door Hoogvliet, met aan het stuur Hef Bundy, en shotgun zit Freddy Crooks. De wijk wordt af en toe verlaten om een show te doen, of naar een andere stad te gaan voor niet nader te noemen zaken.

Op 9 november, één dag na het uitbrengen van de plaat, wordt de release gevierd in de Bitterzoet te Amsterdam. Naast Freddy & Bundy zullen Aziz & Ramiks en DJ’s SirOJ, FS Green, City Lights en Ramiks ook het podium bekleden. Speciaal voor de Belgische liefhebbers is er op 22 november ook een releaseparty in club Trix, Antwerpen. Ticketverkoop gaat binnenkort online via www.trixonline.be.

More Stories
Video: Yxng Le & Jandro – Innocent