Frenna uit ongenoegen na zien LINDA. cover, hoofdredacteur reageert

De 777 voorman Frenna heeft onlangs samen met presentatrice, Gwen van Poorten, een photoshoot en een dubbelinterview gedaan voor het LINDA.meiden magazine. Normaal gesproken staan deze twee personen dan ook op de cover, maar bij de editie met Frenna en Gwen is dit niet het geval, want alleen Gwen staat hierop. Frenna zocht Instagram op, want hij vindt dit nogal opvallend. “Alle duo-interviews leverden covers op van de twee personen behalve bij Dio, Bilal Wahib en mij.” Check hieronder de story van Frenna.

De hoofdredacteur van LINDA. Karin Swerink, reageert hierop en ging in gesprek met Fernando van FunX. “Het thema was #ikgaoffline en Gwen van Poorten is daar ervaringsdeskundige in. Het was van tevoren al bepaald dat we haar alleen op de cover zouden plaatsen, maar dit is niet helemaal goed gecommuniceerd naar Frenna”, aldus Karin Swerink.

“We zijn juist zo goed bezig, dit is gewoon heel erg vervelend. We willen niemand kwetsen, het is echt een fout in de communicatie geweest. Maar het heeft onze ogen wel geopend om het nog bewuster te benoemen. Wij moeten inclusief zijn, ik wil niet anders.” meldt de hoofdredacteur van Linda. magazine in gesprek met de radio-DJ van FunX, Fernando Halman.

More Stories
DJ Khaled en Fat Joe starten gezamenlijk Only Fans account