Freshtival x Appelsap x Drumparktroon

FreshCotton heeft weer een nieuwe vorm bedacht voor de immens populaire Garage Sale. Gecombineerd met een bijzonder dikke line up van artiesten, op een van de spectaculairste locaties van Amsterdam, met goed eten en fijne cocktails en niet te vergeten de allerbeste labels voor kleine prijsjes, presenteren we met het grootste genoegen; het eerste FreshCotton Freshtival!

Zondag 25 juli
Aanvang 12:00 uur
Tolhuistuin Amsterdam
Garage Sale – nieuwe stijl
Met optredens van Zwart Licht, DJ Gomes, Gers Pardoel, Snelle Jelle, Rory Parks en Wazari Sound.
Entree: 5 Euro

Appelsap Oosterpark 10 YEARS!

[media id=”420″ height=”304″ width=”500″ stretching=uniform]

Appelsap bestaat 10 jaar. Met een eclectische mix van binnen- en buitenlandse Hiphop, soul en elektronische muziek heeft het festival een line-up samengesteld waarmee het Oosterpark in Amsterdam op 1 augustus stevig op de schop genomen kan worden. De jubileumeditie van Appelsap is net zoals voorgaande jaren uiteenlopend; soms harder dan een kungfu trap van Nigel de Jong dan weer breekbaarder dan de hamstring van Arjen Robben.

Zondag 1 augustus
Aanvang: 12.00
Oosterpark, Amsterdam
Entree: Gratis
Line-up: Clipse (US), De Jeugd van Tegenwoordig, Reverse, Jayh & Adje, Kleine Jay & Cartes, La Melodia, Kleine Viezerik. DJ’s: Rich Medina, SP, Mr. Wix, Vic Crezee, Danny De Funk & Abstract…

Winne toegevoegd aan programma van Drumparktroon:

De Rotterdamse rapper Winne is aan het programma van Drumparktroon toegevoegd. Top-Notch’s verbale krachtpatser staat met zijn show garant voor zowel samenhorigheid als explosiviteit, zo bleek eveneens toen Winne in 2008 voor het eerst in Almere optrad tijdens Drumpatroon #8 in poppodium De Meester. Winne doneert zijn optreden aan het goede doel: CYTAfrica.

Zondag 15 augustus 2010
Beatrixpark, Almere
13.00 – 20.30 uur, gratis toegang.

Live:
M.O.P. (USA) Winne
Psicho X Mitss X Kapthijn
OSC X Fabius X Koppijn
DJ’s: Snef, de D, Stefanovici, G

23 July