Ga goed het weekend in met nieuwe muziek van Crooks, F.I., JoeyAK en Illias

Crooks – Broertje
Crooks heeft zijn track Broertje online gezet. Het is de eerste single sinds lange tijd van Crooks. De laatste keer dat we wat van hem hoorde was met Commercieel, een track die begin 2017 uitkwam. Broertje is geproduceerd door Moksie.

Zwangere Guy – Guy – Funk ft. Selah Sue & Darrell Cole
Zwangere Guy heeft zijn nieuwe track Guy – Funk gedropt. De Vlaamse rapper gaat op het nummer de samenwerking aan met landgenoten Selah Sue en Darrell Cole.

F.I., Vic9, JoeyAK – Z.D.J.N.M.B
F.I., Vic9 en JoeyAK slaan de handen ineen voor hun track Z.D.J.N.M.B. (Zorgen dat je niks mist bro). Het nummer is een ode aan Djaga Djaga, die momenteel een lange gevangenisstraf uitzit. Check het hieronder.

Equalz – Shopping Spree
De heren van Equalz brachten het afgelopen jaar geen nieuw materiaal uit. Met Shopping Spree verbreekt de tweetal de stilte en krijgt het succesvolle Reloaded eindelijk een vervolg. Komt er dit jaar een album uit van het tweetal?

Ordio Mareno & Offwhite – Sex U Up ft. Gio & YOUNGBAEKANSIE
Ordio Mareno en Offwhite nodigen Gio en YOUNGBAEKANSIE uit voor de track Sex U Up. Het eindresultaat van de samenwerking check je hieronder.

Xony – Hallo ft. Jason Futuristic
Xony en Jason Futuristic slaan de handen ineen voor hun nieuwe track Hallo. De track komt uit op het label van Mario Cash en is hier te beluisteren.

AMY MIYÚ –  Yea X2 ft. Finesselande
Amy Miyú brengt vandaag het nummer Yea X2 uit samen met de Rotterdamse FINESSELANDE. Eerder was de vrouwelijke artiest ook al te horen op het album van FINESSELANDE.

NoFees – TRAININGSPAK
NoFees brengt onder zijn nieuwe naam zijn eerste tune TRAININGSPAK uit. Check het hieronder.


Illias – RDAM ADAM DHG ft. 3robi & Bartofso
Illias gaat voor zijn nieuwe track RDAM ADAM DHG in zee met labelgenoten 3robi en Bartofso. De nieuwe track van het drietal beluister je hieronder.