Game doet live ‘Hate it or Love it’ en voegt Young Thug diss toe aan de track

Morgen komt The Game zijn nieuwe album ‘The Documentary 2’ uit en ter ere daarvan ging hij langs bij Skee TV. Ook al wordt de show pas morgen uitgezonden, verschenen er al beelden online waarop te horen was hoe Game opnieuw uithaalde naar Young Thug. Skee TV besloot vervolgens om juist dat gedeelte van de show als promo naar buiten te brengen.

De rapper uit Compton doet tijdens de show live zijn hit ‘Hate It or Love It’ van zijn debuutalbum ‘The Documentary’. Tegen het einde van de track voegde hij een extra verse toe, waarin hij Young Thug disst. The Game rapt; “Since I was 10 years old, I was a young blood. These days, y’all n*ggas got Young Thug. Y’all rappers wearing skirts, my rappers type of rappers to put n*ggas in a hearse.”

De beef tussen de twee rappers is al een tijdje gaande, maar leek over te zijn totdat The Game bij The Breakfast Club verscheen en zich opnieuw uitliet over de situatie. Young Thug plaatste daarna een filmpje op Instagram, waar The Game weer op reageerde. The Game heeft het maar druk met Young Thug en Stitches en dat terwijl zijn album morgen uitkomt en deel twee van de plaat volgende week verschijnt.

8 October