Call Of Duty viert 50 jaar hiphop en voegt Nicki Minaj, 21 Savage en Snoop Dogg toe aan Modern Warfare 2 en Warzone

jul 28 2023, 12:27 GAMES
schermafbeelding 2023 07 28 om 131812
Het is dit jaar 50 jaar geleden dat HipHop geboren werd in New York en dat wordt op allerlei manieren gevierd. Zelfs in de populaire game Call of Duty wordt er aandacht aan besteed. Zo hebben ze vandaag bekend gemaakt dat er twee nieuwe skins komen en een oude bekende terugkeert.
Op 2 augustus start Season 5 in Call of Duty Modern Warfare 2 en Warzone. Daarbij introduceert COD skins van Nicki Minaj en 21 Savage en keert Snoop Dogg terug. Naast de Operators verschijnen er ook speciale wapens en nieuwe muziek in de game. Een deel van de content zal voor iedereen gratis zijn, maar de voor de operators zal betaald moeten worden. De eerste drie dagen van het inloggen tussen 6 en 17 augustus zullen een hip hop War Track uit de jaren '80, '90 of 2000 opleveren. Op de vierde dag van het inloggen zullen spelers een speciale wapenblauwdruk ontvangen. Deze items worden automatisch aan de speler toegekend bij het inloggen.
Snoop Dogg is voor het eerst weer te zien sinds hij beschikbaar was in Vanguard en COD Mobile en Nicki is te zien in een zwarte outfit met roze wapen. De skin van 21 Savage is nog niet onthuld en daarvan zien we alleen het silhouet.

HET LAATSTE NIEUWS