Conor McGregor nieuwste doelwit in huurmoordenaars-game 'Hitman World Of Assassination'

jun 27 , 15:22 GAMES
whatsapp image 2024 06 27 at 155451
Conor McGregor gaat deel uitmaken van de game ‘Hitman world of assassination’ in een nieuwe missie. De MMA legende figureert in de game als The Disruptor, een beruchte vechter die zijn weg naar de top heeft gevonden en een donker verleden met zich meedraagt.
In Hitman world of assassination spelen gamers als Agent 47, een huurmoordenaar die op pad wordt gestuurd om een bepaald persoon te vermoorden. In dit spionageavontuur is creativiteit het grootste wapen en moeten spelers het doelwit, vinden, observeren en wachten op het juiste moment om het doelwit uit te schakelen.
Binnen de tientallen levels zijn verschillende missies te voltooien en ontgrendelen gamers uitrusting en nieuwe talenten om te ontwikkelen. Deze missies spelen zich af op real-life locaties, zoals bijvoorbeeld Bangkok, Miami, New York en Marrakesh. De moeilijkste doelwitten om te vermoorden zijn de zogeheten ‘Elusive Target’-missies, waarvan Conor McGregor het nieuwste target van is.

Aanbevolen Video - Scroll om verder te lezen

In deze missie is het de bedoeling om McGregor uit te schakelen zodat een amateuristische MMA vechter er met de winst vandoor kan gaan. “You'll be tasked with completing multiple missions that escalate in difficulty, and if you fail, progress will restart from the first level and the contract will be locked for 12 hours,” luidt de beschrijving.
Bekijk de aankondiging hieronder.

HET LAATSTE NIEUWS

yamal

17-jarige Lamine Yamal viert EK winst met de onthulling van zijn vriendin

NEWS jul 16, 18:26
shutterstock 2346419275

Slecht nieuws voor Andrew Tate: Uitspraak dat Tate Roemenië mocht verlaten teruggedraaid

NEWS jul 16, 17:39
schermafbeelding 2024 07 17 om 130609

De man achter A Jewellers vertelt het verhaal van de 'million dollar chain' van Burna Boy

NEWS jul 17, 12:49