Gedupeerde Broederliefde fans kunnen op een speciale website terecht


Het concert van Broederliefde in het Kasteel is afgelast en er is inmiddels een vervangende show aangekondigd in Ahoy. De mannen zullen daar op 22 september staan en iedereen die kaartjes heeft voor Het Kasteel heeft toegang tot de show in Ahoy. Alle gedupeerden worden opgeroepen zich te melden op de website broederliefdeinahoy.nl.

“Het geld uit de eerder dit jaar gestaakte ticketverkoop voor het tweede Broederliefde & Friends-concert is beland bij MIM Productions. Verkoper Ticketmaster heeft de gegevens van de tickethouders vervolgens aan hen overgedragen. Broederliefde is daardoor niet alleen niet in staat om fans hun geld terug te geven, het management kan niet eens achterhalen hoeveel kaartjes er zijn verkocht en aan wie. Na meerdere pogingen is het de afgelopen weken helaas niet gelukt om er met MIM Productions en Ticketmaster uit te komen.” zo klinkt er uit het kamp van Broederliefde.

Binnenkort begint de officiƫle kaartverkoop van het evenement en als je op de hoogte wil blijven kun je je aanmelden op dezelfde site.

17 May