Geeft Meek Mill de strijd met Drake op?

Een aantal weken geleden daagde Meek Mill Drake uit door op Twitter te roepen dat de Canadese rapper niet zijn eigen teksten zou schrijven. De naam Quentin Miller werd genoemd als ghostwriter van Drake en links en rechts verschenen er zogenoemde reference tracks, waarin Quentin Miller de tracks ’10 Bands’, ‘Used To’, ‘Know Yourself’ en ‘Rico’ rapt. Uiteindelijk reageerde Drake met het nummer ‘Charged Up‘ om een aantal dagen later nog een disstrack genaamd ‘Back to Back‘ online te zetten. Een aantal dagen later reageerde Meek met het nummer ‘Wanna Know’, maar kreeg niet de reactie die hij gehoopt had. Op wat woorden hier en daar na, lijkt er nu een einde gekomen aan de beef.

Volgens DJ Akademiks heeft Meek Mill een bericht op Instagram gezet, waarin hij schrijft dat hij klaar is met de beef. Hij wil zich liever focussen op geld verdienen en wil al helemaal niet dat dingen uit de hand lopen en hij weer in de gevangenis terecht komt. Het bericht zou een tijdje online gestaan hebben voordat Meek het weer verwijderde.

Inmiddels heeft Meek ook zijn disstrack ‘Wanna Know’ verwijderd van Soundcloud. Dit kan uiteraard ook een indicatie zijn dat hij klaar is met de beef, maar het kan ook een andere reden hebben. In het eerste gedeelte van de track gebruikt Meek de muziek van worstelaar The Undertaker. De WWE liet al eerder weten dat ze hier niet blij mee waren en Meek zou een aanmaning gekregen hebben van de organisatie waardoor hij het nummer offline gehaald heeft.

Meek heeft zelf nog niet gereageerd op het bericht op Instagram en op het verwijderen van de track. Zodra er meer bekend is, lees je het hier.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

13 August

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.