Gers Pardoel komt met debuut album ‘Deze Wereld Is Van Jou’

Twee jaar geleden scoorde hij met The Opposites een nummer 1 hit met ‘Broodje Bakpao‘ en begin dit jaar stond hij samen met The Partysquad, Adje en Jayh opnieuw in de top tien van de Top 40 en Top 100 met het nummer ‘Ik Ga Hard‘. En nu is daar eindelijk zijn eerste eigen album ‘Deze Wereld is Van Jou‘. “Toen Broodje Bakpao een hit was, werd ik ongeduldig. Ik wilde laten zien wat ik allemaal in huis had. Maar nu het allemaal echt gaat gebeuren, ben ik geduldig. Nu weet ik precies hoe de planning eruit ziet.”

Het album, dat op 14 oktober van dit jaar verschijnt, is nu eindelijk af. Er staan producties van Reverse, Soulsearchin’, Snelle Jelle en van Gers zelf op. “Het is een divers album geworden. Op mijn album staan onder andere features van Sef en Hef maar ook Guus Meeuwis en Case Mayfield komen er op voor.” Er zal bewust geen mixtape voorafgaan aan het album. Gers: “Dat zie je rock- en popartiesten ook niet doen. Ik ben trots op deze plaat, laat de luisteraar maar op deze nummers focussen.”

Vanaf 14 oktober ligt Deze Wereld Is Van Jou in de winkels. Hij is nu al te bestellen op bol.com en de tracklist is te vinden op de vervolgpagina…

Tracklist ‘Deze wereld is van jou’:

1. Deze Wereld Is Van Jou ft. PHATT
2. Morgen Ben Ik Rijk
3. Denk
4. Vandaag ft. Hef
5. Ik Neem Je Mee
6. De Money & De Faam
7. Zijn
8. 20:03 u. ft. Guus Meeuwis
9. Spookstad
10. Eenzaam Op De Bank
11. Bagagedrager ft. Sef
12. Zweef
13. We Missen Je ft. Case Mayfield
14. Emotioneel Hart
15. Op Zoek Naar De Symphonie (Bonustrack)

19 September