Gucci-familie haalt flink uit naar cast van ‘House of Gucci’ film met o.a. Lady Gaga

Vandaag is de trailer van de nieuwe film ‘House Of Gucci’ uitgebracht, met onder anderen Lady Gaga, Adam Driver en Al Pacino in de cast. Het Italiaanse modemerk Gucci schijnt met tegenzin kleding te hebben geleverd voor de film, omdat de familie niet blij is met de cast.

De film is geregisseerd door Ridley Scott en vertelt het verhaal van de moord op de voormalige Gucci-voorman Maurizio Gucci en de ondergang van het Italiaanse mode-imperium. Zangeres Lady Gaga speelt de rol van Gucci’s ex-vrouw Patrizia Reggiani.

De familie Gucci is niet tevreden met de cast van de aankomende film House of Gucci, waarin hoofdrollen zijn weggelegd voor Lady Gaga, Adam Driver en Al Pacino. Vooral de aanwezigheid van de laatstgenoemde wordt niet gewaardeerd door de Gucci familie. Naast de bovengenoemde namen bestaat de cast uit onder anderen Jared Leto (Paolo Gucci), Al Pacino (Aldo Gucci) en Mădălina Diana Ghenea (Sophia Loren).

Patrizia Gucci, een van de nichten van Gucci-voorman Maurizio, heeft zich uitgesproken over de cast in gesprek met Associated Press. Zo geeft ze aan dat ze namens de hele familie spreekt. Ze zei onder meer het volgende: “Ze stelen de identiteit van een familie om winst te maken en om het inkomen van het Hollywood-systeem te vergroten. Ons gezin heeft een identiteit en recht op privacy. Er valt over veel te praten als wat betreft een film, maar er is een bepaalde grens die niet kan worden overschreden. Dat gebeurt nu wel in House of Gucci.”

Ook haalt Patrizia flink uit naar top acteur Al Pacino, die in de film haar grootvader speelt. Ze is van mening dat haar grootvader een zeer knappe man was, net als alle overige mannen in de familie en dat kan ze niet zeggen over Al Pacino. “Op de foto’s op de filmset ziet hij er dik, lelijk en klein uit, met grote bakkebaarden. Ronduit beschamend, want zo lijkt hij helemaal niet op mijn grootvader.”

De film House Of Gucci staat vooralsnog gepland op 21 oktober 2021. Bekijk de trailer hieronder.