Gucci Mane reageert op geruchten dat hij eigenlijk een kloon zou zijn

guccimane-kloon
De bedoeling is dat de gevangenis je verandert, maar het is zelden zo duidelijk als bij Gucci Mane. Hij ziet er anders uit, heeft een gezonde lifestyle aangenomen en praat zelfs anders. Met behulp van zijn vrouwtje is zijn Snapchat een bron van entertainment. Nu is er een groep mensen die denken dat Gucci letterlijk een ander persoon is. De echte LaFlare zou nog vastzitten en de overheid zou een kloon gemaakt hebben die vrij rondloopt.

De belachelijke theorie komt voort uit een bericht van satire site ThingUThink die een artikel over Lil Boosie hadden geschreven. In het stuk staat een quote uit een fake Breakfastclub interview van Boosie waarin hij zegt dat de Gucci die we nu zien een kloon is.

“I rock with Gucci the long way but that ain’t the real Gucci, we both sitting in the studio and he seemed lost and after his show at Mansion he called me Herman […] You know they can do that crazy clone Sh*t these days, you look at Gucci and tell me that’s Gucci and ill pay yo child support and yo baby momma rent.”

Social media ging natuurlijk met het verhaal aan de haal.

Gucci Mane reageerde op typische LaFlare manier op de geruchten:

#guccimane reacts to rumors he's a clone

A video posted by Kollege Kidd (@kollegekidd) on

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

22 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.