Gucci Mane’s artiest Foogiano veroordeeld tot 5 jaar cel

Kwame Khalil Brown, beter bekend als Foogiano heeft zich in de nesten gewerkt. De 27-jarige rapper sloot zich in september 2020 aan bij het platenlabel 1017 Records van Gucci Mane. De rapper maakte furore met zijn debuutsingle ‘Molly’ en omdat het nummer zo goed werd ontvangen werd er een remix aan toegevoegd met een bijdrage van DaBaby.

De rapper is in het verleden meerdere malen in aanraking geweest met de justitie. Zo werd hij vorig jaar nog aangeklaagd voor het bezitten van een geladen wapen. Volgens VLAD TV eigenaar, Boomman was de wapen niet van de rapper zelf, maar toch werd de zaak op hem verhaald. Foogiano kreeg een elektronische enkelband om, maar hij besloot eind vorig jaar zijn enkelband door te knippen en sindsdien was hij spoorloos. De enkelband kon namelijk niet meer gemonitord worden.

De rapper kwam begin dit jaar op een nationale opsporingslijst terecht en dat heeft hem doen besluiten om zichzelf aan te geven bij de politie. De rapper uit Atlanta kan op veel steun rekenen uit de scene. Zo is Meek Mill het niet eens met het vonnis van de rechter. Bekijk zijn reactie hieronder.


ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1389260705107427333%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.hotnewhiphop.com%2Fgucci-manes-artist-foogiano-sentenced-to-5-years-in-prison-report-news.131287.html


More Stories
Zo ging het eraan toe bij de Geen Tijd clipshoot van Bokoesam en Broederliefde