Gunna en Palm Angels slaan handen ineen en presenteren uniek t-shirt

De laatste tijd zie je overal op social media de blauwe P emoji’s voorbij komen. De hype is gebaseerd op het nummer ”Pushing P” van Gunna. Door deze hype hebben Gunna en PalmAngels de handen in een geslagen voor een special editie t-shirt.

De afgelopen weken is ”Pushing P” een nieuwe trend. De rapper Gunna probeert duidelijk te maken waar ”Pushing P” voor staat. Zo noemt hij een voorbeeld dat de deur openhouden voor een vrouw P is, maar als je ruziet met je vrouw over geld dat dat niet P is. Waar P nou echt voor staat is dat je het oprecht moet houden.

Het Gunna x Palm Angels-T-shirt wordt geleverd in het wit met kenmerkende Palm Angels-tekst op de borst, dit in de vorm van een parkeerbord met de letter P in graffiti letters. Op de achterkant staat in het blauw “Just For P’Z”in graffiti letters. Als subtekst staat er in het zwart vetgedrukte “PUSHIN P SINCE 2015”.

Het Palm Angels-shirt, dat in de winkel voor $350  kostte, was kort na de aankondiging uitverkocht op de Palm Angels-website. Pushin P-merchandise is echter nog steeds beschikbaar voor pre-order op Gunna’s website.