Haalt Meek Mill ook uit naar 50 Cent op zijn nieuwe tape?

50-meek
Meek Mill keerde vandaag eindelijk terug met nieuwe muziek. Het is dan geen Dreamchasers 4, het is in ieder geval een teken van leven. Op de vier tracks tellende EP staat zijn remix van het nummer I’m The Plug van Drake en Future, waarop hij nog eens terug komt op lines uit de Back 2 Back diss van Drake. Buiten dat bevat het project ook de track Gave ’em Hope en het lijkt erop dat hij daarin zijn pijlen op 50 Cent richt.

In het eerste gedeelte lijkt hij 50 Cent aan te spreken op het feit dat hij zich associeerde met de man die Rick Ross beschuldigde van ontvoering en mishandeling, om daarna in te gaan op het faillissement van 50.

“You know the game, if you co-sign a rat / You forever a rat, we were never with that / You tried to go “Money” May with that paper / But now you in debt cause you never was that”

De volgende lines duiden wellicht op de aantijgingen van zijn ex Vivica A. Fox dat 50 homo zou zijn. Daarbij noemt Meek twee keer het getal “fifty” en haalt hij aan dat hij met de rijkste vrouw uit ‘zijn’ buurt gaat. Nicki Minaj is de vriendin van Meek en komt uit dezelfde buurt als 50 Cent.

“I got fifty reasons say you’re taking d**k / And it’s fifty reasons I should kill, ni**a / But for real ni**a, I be taking trips with my Philly ni**as / Got the richest chick, she’s from your hood / Ni**as hatin’ on me, I ain’t really trippin’ / Shit, I’m good”

Het zou niet vreemd zijn als Meek het daadwerkelijk over 50 heeft, want eind 2015 maakte 50 Cent Meek Mill en het hele MMG kamp belachelijk tijdens een show in Zweden.

17 January