Haalt Meek Mill uit naar Drake op de gecensureerde versie van 1942 Flows?


Als we de verschillende interviews rondom zijn nieuwe album Wins & Losses moeten geloven lijkt Meek Mill klaar te zijn met de beef tussen hem en Drake. XXL heeft echter ontdekt dat dit misschien toch niet helemaal waar is.

Op de gecensureerde versie van het album duurt het nummer 1942 Flows iets langer dan op de normale versie. In die extra seconden lijkt Meek uit te halen naar Drake:

“Heard they say I talk about my Rollie too much/But them flows you be using sounding stolen too much/500 on my neck, they say I’m glowin’ too much/Had to block that lil’ bitch ‘cuz she be blowing me up/You be doing too much, you only looking for attention/Swagger jacking, jackin’ niggas swag, that’s extentious/Came in the culture like a vulture, now you’re winnin’/But this is the beginning, double M the emblem.”

Dit kan gezien worden als een reactie Op Lose You van de More Life playlist van Drake, waarin hij zegt: “All you did was write the book on garbage-ass Rollies” wat velen als een shot naar Meek Mill zagen. Daarnaast heeft Meek het ook over “stolen flows” en dat kan weer verwijzen naar de commotie rondom XXXTentacion die Drake beschuldigde van het stelen van zijn Look At Me flow op KMT.

Waarom de lines alleen te horen op de gecensureerd versie is niet bekend en die versie van het album is in Nederland niet te beluisteren helaas.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

25 July

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.