Haalt Young Thug uit naar Future?

listen-to-young-thug-metro-boomins-new-song-0
Het is de bedoeling dat Future en Young Thug allebei een project uitbrengen morgen. Bij Future gaat het om zijn album EVOL en Young Thug brengt eindelijk zijn mixtape Slime Season 3 I’m Up uit. Het ziet er nu naar uit dat Young Thug gisteren op Twitter uithaalde naar zijn stadsgenoot. Hij noemt geen namen, maar vlak nadat Future bekend maken dat hij nieuwe muziek zou loslaten, begon de rant van Thugger. Hij zegt dat een rapper “rustig moet doen met het uitbrengen van al die bullshit muziek”.

Hij vervolgde met de boodschap dat hij niet “sneak disst en dat iedereen weet wie hij bedoelt”. Die tweet is inmiddels verwijderd, maar Future had het al gezien. Hij reageerde op Thugger die vervolgens een nieuwe serie tweets eruit gooide, waarin hij ook refereerde naar de nieuwe deal van Future met Apple.

Het is niet de eerste keer dat de twee rappers uit Atlanta woorden wisselen op Twitter. In November zei producer Metro Boomin’ dat Future de enige was die zoveel muziek uit kon brengen. Young Thug voelde zich toen aangevallen en liet dat merken.

4 February

X