Hassenbaba presenteert videoclip voor de track Voor Mijn Haters

Hassenbaba dropte onlangs zijn EP genaamd Noordside Story en liet hij erna de videoclip los voor de track Ik Was Allang Zo en vandaag keert de rapper terug met nieuwe muziek. Hij presenteert vandaag de videoclip voor de track Voor Mijn Haters dat geproduceerd is door MKTHEPLUG. Check de bijbehorende videoclip hierboven.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 June

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.