Hef gaat kiezen tussen TopNotch en Noah’s Ark!!

Hef’s track Get Money staat op de derde Hollandse Nieuwe compilatie, zijn album Hefvermogen is te koop, shows staan gepland, tijd voor een introductie van mc Hef aka Jules Hefner aka Hef Bundy.

Hef (22) is anno nu de ambassadeur van de Rotterdamse wijk Hoogvliet. Hij heeft de naam groot laten tatoeëren en is er dagelijks te vinden met of zonder huurbak. Toch woonde hij tot voor kort een periode in Amsterdam. In de nieuwe wijk IJburg was hij de buurman van Willie Wartaal en Turk. Samen met Turk vormt Hef de formatie Bangbros. Voor de zomer moet er nog een nieuw mixtape van ze uitkomen. “In de tussentijd dropt het album van Turk en gaan we samen toeren.” In de maanden april en mei staan al veertien shows geboekt, zo vertelt Hef.

Hef is nu zo’n vier jaar bezig met hiphop. Zijn grote broer Ado’Nis was zijn leraar. “Hij besloot in het Engels te rappen en vond dat ik het Nederlandse ding over moest nemen. Hij leerde me flow, timing, de kracht van teksten en volgde me totdat ik een eigen stijl begon te ontwikkelen. Lees het artikel hier verder..

Bron: 3voor12

3 February