Hef – Heel me leven broke ft. Baby

Uit het niets ontvingen wij vandaag van een anonieme afzender een aantal nieuwe tracks van Hef. Wij weten niet of het gaat om tracks voor Hef zijn 2e album ‘Papierwerk’, of dat ze bedoeld zijn voor een ander project. We konden de tracks niet voor jullie onthouden, dus bij deze alvast de track ‘Heel me leven broke’.

Totdat wij een boos telefoontje van Hef of Jiggy krijgen, zullen wij komende weken meerdere tracks lekken. Download nu het nog kan de track op de vervolgpagina.

DOWNLOAD: Hef – Heel me leven broke ft. Baby

Foto: Yusuf De Jong

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

8 December

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.