Hef: “Ik denk dat dit de meest besproken periode in Nederlandse hiphop gaat worden”

“Ik zie Jiggy als de Kees van tien jaar geleden. Kees is nu de baas, dat kan niemand ontkennen. Ik zit liever in het team dat op weg is dan het team dat er al is en enkel de behaalde positie aan het verdedigen is. Ik denk dat Kees me alleen wilde hebben, omdat ik anders bij Jiggy zou tekenen. Hij bood niet voor niets het dubbele. Ik wil dat mensen later zeggen: ‘Hij koos toen voor Jiggy. Hij heeft zijn billen niet verkocht.’ Het past ook bij mijn karakter die underdog rol. Als het om geld ging, koos ik voor Kees. Maar het gaat ook om respect, om familie. Bij Top Notch zitten heel veel niggers die ik niet mag en die elkaar niet mogen. Daar heb ik geen zin in. Met Jiggy kan ik chillen in de Kribbuh (officieus hoofdkantoor van Noah’s Ark, tevens huis van Spacekees).”

Lees de rest van Hef’s interview met 3voor12 hier

14 April