Hef – Kofferbak

hef-kofferbak
Volgende week vrijdag verschijnt eindelijk Hef zijn nieuwe album ’13’ en vandaag krijgen we een nieuwe track te horen. In een van de filmpjes waarin Hef met Jiggy Djé zijn top 13 bespreekt hoorden we al een voorproefje van het nummer ‘Kofferbak’ en vandaag verschijnt de hele track online. Het nummer is geproduceerd door Rey Music en hieronder te beluisteren. Hef z’n album is nu te pre-orderen op iTunes.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 December

8 comments

Leave a Reply

8 Comments Aan "Hef – Kofferbak"

avatar
500
 
Sorteer op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
--
Gast
--

Hef begint wel een beetje te stagneren.. als het hele album zo wordt ga ik erg teleurgesteld worden denk ik. Alhoewel die previews van andere tracks veelbelovend klonken. Ik ben benieuwd.

Luc Delange
Gast
Luc Delange

Zonde dat hef mee gaat met de ‘hype’ zijn nummers waren altijd clasics met de drums en snairs in zn liedjes. Hoop dat in 13 de oude vieze hef iets meer terug te horen is!

DDoodoooodoo
Gast
DDoodoooodoo

Hahaha 7 jaar later is deze mariku nog steeds op zoek naar een ton

steinberg
Gast
steinberg

13 lekker origineel die title, havoc [mobb deep] zn album heette ook al zo.. laat em ajb niet met die sevn pokoes komen , want dat was het zo NIET.

Shab vliss
Gast
Shab vliss

Sevn is op dit moment qua flow, delivery en charisma de hardste rapper van Nederland. Dus wat jij allemaal zegt raakt kant noch wal.

khalifakush
Gast
khalifakush

sevn is kk slecht die man denkt hij is mocro enshit doe normaal man

AW
Gast
AW

Pulp Fiction

bob
Gast
bob

Jah godver zit ik je vet te haten kom jemetdit ik.kan.niet.meer.haten.kom.beefen.dan.bundy.bundy

wpDiscuz