Hef – Niet huilen voor me ft. Murda Turk (Prod. Ramiks)

Vanaf aankomende vrijdag (16 nov) ligt HVT’s finest tweede album ‘Papierwerk’ in de winkels, liefhebbers kunnen het album nu al bestellen via deze link. Een dag later, op 17 november viert Hef zijn releaseparty in de Corso tijdens BRB. Om jullie alvast warm te maken dropt hij na Stoomtrein, Drink van me en Kluis vandaag de door Ramiks geproduceerde track ‘Niet huilen voor me’.

Beluister de track via deze link

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 November

1 comment

One response to “Slim Kofi – Let Me Take You To Africa ft. Kevcody (prod. YR$ TRLY)”

  1. Chief Beef says:

    Respect voor haar verhaal maar ik vraag me af of het nog wel hip hop genoemd mag worden als het zo aritmisch is. Misschien word ik oud, dat kan ook. 🙄

Leave a Reply

Your email address will not be published.