Het Bossche collectief Pallas Apollo laat hun docu #PallasApolloKraakt los

Onlangs sloot het Bossche collectief Pallas Apollo zich een weekend lang op in een kraakpand. Ze waren daar om muziek te maken en het resultaat daarvan zagen jullie gisteren al voorbij komen in de soundtrack. De rappers en producers hadden ook een cameraman mee die alles vastlegde en de documentaire #PallasApolloKraakt maakte. Check hier het resultaat.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

8 October

6 comments

6 responses to “Het Bossche collectief Pallas Apollo laat hun docu #PallasApolloKraakt los”

 1. Wearethetruth says:

  “Een documentaire is een non-fictiefilm of -radioprogramma, waarbij de maker een beeld tracht te geven van een aspect uit de realiteit, zoals uit de politiek, wetenschap, maatschappij, geschiedenis of van de persoonlijke belevingswereld van de documentairemaker.”

  Ik herhaal: “waarbij de maker een beeld tracht te geven van een aspect uit de realiteit.”Dit is niet de realiteit jongens, een docu maken in de hoop dat je bekend wordt. Jullie muziek is klaarblijkelijk ongelofelijk rampzalig te noemen. Jointjes roken, biertjes drinken. Haal is wat uit de kast waardoor je groeit. Jullie zijn als lilliputters in de grote mensenwereld. Vieze sjaals om de nek, don’t get to fashy. STEP YOUR GAME UP.

 2. WORM PLUS 2.0 says:

  deze rappers moeten het duidelijk bij een hobby laten

 3. joey b says:

  wow op 13:30!

 4. Maskertje says:

  wow het enige wat me aan de ‘docu’ interesseert is dat ze zelf echt niet beseffen dat ze…

Leave a Reply

Your email address will not be published.