Het is 2015 en Ja Rule en 50 Cent dissen elkaar via Instagram

Gisteren hadden Ja Rule en 50 Cent allebei iets te zeggen over de beef tussen Drake en Meek Mill. Ja Rule zei onder andere dat er iemand neergestoken moest worden voordat mensen het kunnen vergelijken met de situatie tussen 50 en hem. 50 liet het echter niet bij reageren op Drake vs Meek Mill, maar haalde ook uit naar Ja Rule.

50 heeft zijn post inmiddels verwijderd maar hij plaatste een foto van Ja Rule uit de Fast & The Furious film waar hij een rolletje in had. Op de foto kijkt Ja heel angstig en 50 plaatste als caption het volgende: “Oh I herd what you said on the power 105 morning show, you fucking punk. Everybody know I put your ass to sleep.” Het interview waar 50 het over heeft is waarschijnlijk van vorige zomer, waarin Ja Rule zegt dat hij 50 met een knuppel geslagen heeft op het hoogtepunt van hun beef.

Inmiddels heeft Ja Rule ook gereageerd via Instagram. Hij plaatste de GQ cover van 50 waar hij nog regelmatig belachelijk om gemaakt wordt. Hebben Drake en Meek Mill weer nieuw leven geblazen in rap battles/beefs?

https://instagram.com/p/5-BNUyKHRQ/

5 August