Hiphop duo Kringili & Alex Megas is van plan de Juice te brengen naar de finale van de Grote Prijs van Nederland

juice-final
Gisteren leerde je Massi, finalist van de Grote Prijs van Nederland kennen en vandaag kom je iets meer te weten over Kringili & Alex Megas, een energiek hiphop duo uit Tilburg. De mannen zijn sinds een paar jaar actief in de hiphop industrie, maar hebben al op verschillende podia zoals, Paradiso, WOO HAH! en Festival Mundial gestaan. Het duo staat vooral bekend om de hype die zij met hun opzwepende sound creëeren.

Eind 2015 maakten zij hun debuut met de EP Dertien-Hoog en in oktober presenteerde de mannen hun tweede plaat Juice in 013 Tilburg. Ook staan de mannen vandaag in het voorprogramma van The Game in 013. Het is nog niet te laat om een kaartje te kopen, laat via het Facebook event weten dat je erbij bent.

Aanstaande zondag is het zover. Op 18 december in de Paradiso in Amsterdam zullen Kringili & Alex Megas samen SoulTrash, SgoedJonge, MarOne, Icekoud en Massi strijden om de eerste plek in de categorie hiphop. Het bijwonen van de finale is mogelijk, kaarten koop je hier. Houdt voor meer informatie het Facebook evenement in de gaten.