Hoe zorg jij ervoor dat iedereen veilig thuis komt na een avond in de club?

Stel je voor; je komt uit de club, je ging heerlijk met je homies, losgaan op tracks van SBMG, Future en meer en je bent ready om naar huis te gaan. Jullie hebben een BOB aangewezen en iedereen lacht hem uit, want hij is de enige die geen nummer heeft geregeld. Alles gaat goed tot dat ene kruispunt, waar een dronken bestuurder een rood licht negeert en een aanrijding veroorzaakt, met alle gevolgen van dien.

Dit scenario komt helaas nog veel te vaak voor, maar jij kan een grote rol spelen in het voorkomen hiervan. Als agent is het één van je taken om dronken bestuurders van de weg te halen en ervoor te zorgen dat iedereen veilig thuis komt. De mensen die de volgende dag terugkijken op een memorabele avond hebben waarschijnlijk niet eens door wat je voor ze gedaan hebt.

De dankbaarheid is zichtbaarder en groter wanneer je iemand van de verdrinkingsdood redt of die straatrover aanhoudt die dat oude vrouwtje haar tas afpakte of wanneer je iemand z’n vriendin reanimeert. Allemaal elementen die het werk als agent zo belangrijk en dankbaar maken. Dus voel jij je geroepen om hier werk van te maken ga dan naar kombijdepolitie.nl en solliciteer voor een baan als agent.

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

12 May

9 comments

9 responses to “Jay Z en A$AP Rocky leven al groen, 6 manieren hoe jij dat ook kan doen.”

 1. asd says:

  welke telecom bedrijf bij punt 4?

 2. Enjeka says:

  Gesponserd door kpn

 3. Moeders says:

  wat een kk domme ad is dit! Groen leven wtf is dat hahahaha!!

 4. Mini simon says:

  Wow thanksz 4 this very inspirerende artikel, het is fijn om te zien dat jullie zoveel om de aarde geven en niks om ad money!

 5. Vlierbespap says:

  Wie van jullie zou die chick op het plaatje hierboven doen? Eerlijk zeggen

 6. Afghaanse strijder says:

  Nee man die chikie lijkt mij echt een borderline keg die om de uur andere persoonlijkheid heb fok dat.. net zo als deze chingboys van puna zehma hiphop zuig mijn eikelrand ouwe.. kpn en die banken opnoemen get outta here kleine wanna be joden

 7. 030kid says:

  Uuuh sorry maar ING is een bank die investeert in wapens en pijpleidingen die slecht zijn voor het milieu.

 8. Kotter says:

  Groen als in blowen toch? Check.

Leave a Reply

Your email address will not be published.