🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Hoe zorg jij ervoor dat iedereen veilig thuis komt na een avond in de club?

Stel je voor; je komt uit de club, je ging heerlijk met je homies, losgaan op tracks van SBMG, Future en meer en je bent ready om naar huis te gaan. Jullie hebben een BOB aangewezen en iedereen lacht hem uit, want hij is de enige die geen nummer heeft geregeld. Alles gaat goed tot dat ene kruispunt, waar een dronken bestuurder een rood licht negeert en een aanrijding veroorzaakt, met alle gevolgen van dien.

Dit scenario komt helaas nog veel te vaak voor, maar jij kan een grote rol spelen in het voorkomen hiervan. Als agent is het één van je taken om dronken bestuurders van de weg te halen en ervoor te zorgen dat iedereen veilig thuis komt. De mensen die de volgende dag terugkijken op een memorabele avond hebben waarschijnlijk niet eens door wat je voor ze gedaan hebt.

De dankbaarheid is zichtbaarder en groter wanneer je iemand van de verdrinkingsdood redt of die straatrover aanhoudt die dat oude vrouwtje haar tas afpakte of wanneer je iemand z’n vriendin reanimeert. Allemaal elementen die het werk als agent zo belangrijk en dankbaar maken. Dus voel jij je geroepen om hier werk van te maken ga dan naar kombijdepolitie.nl en solliciteer voor een baan als agent.


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

12 May

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X