Hooligans, lovesongs en meer: Dit zijn de video’s van vandaag

Jack – Hooligan
Twee dagen geleden dropte Jack zijn mini-EP ‘Driedubbel’. Vandaag laat hij de video van de opener van de tape, ‘Hooligan’, los. Yung Noodle neemt de productie voor zijn rekening.

Dodo vs. Chip Charlez
We zagen Rotterdam Airlines-rapper Dodo eerder bars uitwisselen met Jairzinho op de track ‘Dodo vs. Jairzinho’. Nu is het Chip Charlez’ beurt om met Dodo in de booth te stappen. ‘Dodo vs. Chip Charlez’ is geproduceerd door Avenue.

T.Dutty – Co2 Freestyle
Na de release van zijn ‘Duttyvelli’ EP dropt T. Dutty vandaag een nieuwe video. De track heet ‘Co2 Freestyle’ en is een remix van Gunna en Lil Uzi Verts ‘.223’. Amadeus nam de productie voor zijn rekening.

EZG – Hooliganrap
Het laatste wat we van EZG hoorden is dat zijn show in België werd afgelast door de politie, een voetbaleenheid welteverstaan. Vandaag is de rapper terug met een single met een toepasselijke titel, namelijk ‘Hooliganrap’. De track is afkomstig van het gelijknamige album ‘Hooliganrap’ van EZG.

F.I. – Oeh La La
Eerder deze maand zagen we F.I. Djaga Djaga’s ontsnapping plannen in de ‘Z.D.J.N.M.B.’ video met Vic9 en JoeyAK. Vandaag is de rapper uit de Bijlmer terug met de single ‘Oeh La La’.

Sam J’taime – Is Dit Nu Later (Prod. Keyser Soze)
Na de release van de single ‘Als Een Strijder’ is Sam J’taime terug met de video van ‘Is Dit Nu Later’. De track is geproduceerd door Keyser Soze.

Niska – Giuseppe
Parijse rapper Niska dropt vandaag zijn nieuwe single ‘Giuseppe’. De track is geproduceerd door MillionMan.

Souff – Cash
Souff dropt vandaag zijn nieuwste single ‘Cash’. De oplettende kijker zal ook Josylvio en Moeman in de video voorbij zien komen.

More Stories
Polo G dropt Hall of Fame album met o.a. Roddy Ricch, Lil Wayne, Young Thug & Pop Smoke