Hopsin stort in en lucht zijn hart op Instagram na gearresteerd te zijn in Australië

hopsin

Het gaat niet zo lekker met Hopsin. De Amerikaanse rapper is afgelopen zondagnacht gearresteerd in Australië en wordt misschien verbannen uit het land. Dit hele gebeuren zorgde voor een openhartige Hopsin die zijn hart op Instagram luchtte.

“Just got out of FUCKin jail…over some total bullshit”, begon Hopsin zijn Instagram-post. Hopsin twijfelde of zijn sociale media kanalen de juiste manier zijn om zijn frustratie en gevoelens te uiten, maar zijn fans zijn volgens hem alles wat hij nog heeft. Nu hij gebanned wordt uit Australië, waar Hopsin een grote fanbase heeft, is zijn hart luchten via social media volgens de rapper het enige want hem ervan weerhoudt zelfmoord te plegen. Hij hoopt dat dit een moment is waar hij in de toekomst op terugkijkt en om moet lachen. Wij hopen het met hem mee.

Waar Hopsin gearresteerd voor is, is nog niet met zekerheid te zeggen. Volgens het Australische MusicFeed is er zondagnacht een 31-jarige man in het Sydney hotel gearresteerd voor geweldpleging. De politie wil de identiteit van de man echter niet bekend maken, maar het is een grote kans dat dit Hopsin is..

https://www.instagram.com/p/BJ8m7OAgfTZ/?taken-by=hopsinson

6 September