Inbraak in Soulja Boy z’n huis was een inside job volgens de rapper

Beveiligingsbeelden onthullen dat de inbrekers precies wisten waar ze Soulja’s kluis konden vinden.

Onlangs deden we verslag van het feit dat Soulja Boy’s villa werd leeggeroofd terwijl de rapper zelf vastzit. Nu blijkt dat de inbrekers waarschijnlijk werden geassisteerd door iemand uit Soulja’s entourage.

Terwijl Soulja vastzit voor een schending van zijn proeftijd, verblijft zijn team in de villa. Ze beweren 3 uurtjes weg geweest te zijn toen de roof plaatsvond. Tevens claimen ze op beveiligingsbeelden te hebben gezien dat de inbrekers precies wisten waar ze de kluis moesten vinden. De daders hadden slechts vijf minuutjes nodig om de buit met dollars te pakken. De buit bestond uit cash, sieraden en een telefoon, met een totale waarde van een half miljoen dollars. De telefoon gebruikten ze na de roof om live te gaan op Soulja’s Instagram.

Soulja Boy’s villa is erg lastig om te vinden, als je niet bekend bent in het gebied. Daarbij kwamen de inbrekers binnen via een deur die beschadigd raakte tijdens een eerdere politie-inval bij het huis. Het is dus erg aannemelijk dat de inbrekers die info van iemand uit Soulja’s entourage hebben gekregen, of ontfutseld natuurlijk. Houd Puna in de gaten voor updates.