Inbrekers nemen voor bijna een miljoen dollar aan geld en sieraden mee uit Usher’s huis in LA

Als je dacht dat Usher al niet genoeg aan zijn hoofd had komt daar nu nog meer bij. Na zijn herpes beschuldigingen en de scheiding met zijn vrouw, Grace Miguel, komt er meer slecht nieuws Usher’s kant op. In het huis waar Usher en Grace samenwoonde is er voor een groot bedrag aan geld en sieraden meegenomen.

Het voormalig stel kreeg van hun schoonmaakster te horen dat er is ingebroken in het huis in LA, nadat zij voet- en handafdrukken vond in het huis. Ook zegt de schoonmaakster dat de camerabeelden zijn verdwenen omdat de inbrekers het opnameapparatuur hebben meegenomen.

Toen Grace later bij het huis arriveerde ontdekte zij dat er geld uit een doosje op het nachtkastje was verdwenen, waar ongeveer 20.000 dollar in zat. Aan dit lijstje met gestolen dingen werden later maar liefst 6 horloges, een gouden ketting en een ring aan toegevoegd. In totaal kwam de gestolen waarde op zo’n 800.000 dollar.

Het huis wordt verkocht voor de scheiding en tijdens een open huis zouden de inbrekers een raam of ingang hebben opengezet waardoor ze later makkelijk naar binnen konden komen.

Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.

17 April

X