Is Drake de vervelendste celebrity NBA fan?


Drake is druk bezig met zijn aankomende album Scorpion, maar tussen het muziek maken door neemt hij de tijd om verschillende basketbalwedstrijden te bezoeken. Ook al is hij fan van verschillende teams en spelers, gaat hij het hardst voor zijn hometown team de Toronto Raptors. Hij zit regelmatig courtside en laat dat graag weten ook.

Eerder dit jaar werd hij een meme toen hij zich realiseerde dat hij gefilmd werd terwijl hij drinken inschonk. De Nice For What zoekt ook regelmatig contact met de spelers om ze lastig te vallen en te trashtalken. Het laatste incident is van gisteravond tijdens de playoff wedstrijd van de Raptors tegen de Wizards.

Een paar dagen geleden dook Drizzy op in de comments van Wizards speler John Wall om hem alvast te laten weten dat hij aan de beurt zou komen. Toen het zover was riep hij van de zijkant dat Wall pak slaag zou krijgen met 20 punten verschil. Wall was niet het enige slachtoffer van Drake, want toen Kelly Oubre langs rende noemde de Canadees hem een “bum”. Check de beelden hier.

More Stories
Kendrick Lamar’s pgLang kondigt samenwerking aan met Calvin Klein