🔥 DOWNLOAD HIER DE iOS APP VAN PUNA.NL 🔥

Sluiten

Ivan Words en Samsung geven aan elke sport een nieuwe dimensie

In 2018 wist Samsung continue de verwachtingen te overtreffen. Zoals zij dat deden met de Galaxy S9, zo deden Bart van der Linden, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen, Robbert Kemperman, Glenn Coldenhoff, Daniel Wedemeijer en Lasse Walker dat in hun eigen sport.

Samsung en Red Bull presenteren de serie Sprekend, waarin we zien hoe de sporters het uiterste eruit halen. Al is het met freerunning, op het hockeyveld, op de crossmotor of op het water. Keer op keer presteren ze onder druk en nooit piekeren ze over dalen.

Ivan Words gaf aan elke sport een nieuwe dimensie met zijn spoken word. Met zijn woorden kregen de glasheldere Super Slow-mo beelden, geschoten met de Samsung Galaxy S9, een extra laag. Het voelt alsof je erbij bent en met dit overzicht krijg je opnieuw het gevoel van overwinning.

“Ik hou van een uitdaging. Het geeft een rush om te ontdekken waar de grenzen liggen.” vertelt Ivan Words ons. Hij vergelijkt de spanning van de sport met de uitdagingen waar hij tegenaan loopt: “Dringende deadlines, teksten in opdracht over onderwerpen waar ik misschien geen persoonlijk raakvlak mee heb en alles wat er nog bij komt kijken. Hierdoor kan ik me linken aan het leveren van topprestaties.”


Volg Puna.nl op Facebook, Instagram, Twitter en de Spotify Playlist.
🔥Download de Puna.nl app voor iPhone.

9 January

 
Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste hiphop nieuws met onze App.

 

 
close-link
X