J.A.E. presenteert Koning der Armen en Overdosis

J.A.E. komt 29 januari met zijn debuutalbum Koning der Armen. Dit is tevens het startschot van het project genaamd Overdosis. In dit project zal er in 2010 muziek uitgebracht worden van verschillende acts die bij het Hof aangesloten zijn. De acts die centraal staan bij dit project zijn: Verdomd, Stabiel, ML, Ongezond, Steach & Dobleye, J.A.E. en Avi.

Om dit alles nog mooier te maken trapt J.A.E. af met een releaseparty voor zijn album ‘Koning der Armen’ op 29 januari in de Tivoli te Utrecht. J.A.E. (die dan jarig is), Stropstrikkers, Zo Moeilijk en Zwart Licht zullen op de desbtreffende avond een show rocken. 29 januari zal ook de officiële Hof van Jaeden website gelanceerd worden, waarop ze alle hoflieden presenteren. Stay tuned!

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiële playlist op Spotify.

11 January

4 comments

4 responses to “Video: Lecho23 – Highkey (Snapchat) ft. Kilate & Broertje”

 1. Tabon says:

  JOEYAK jullie moeten hem goed interviewen !!!! Filmen alles ! Ik wil alles van hem weten NEXT BEST A MATSKOOOO

 2. Sonja says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 3. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

 4. Harvey says:

  Hij doet zich continu anders voor dan hij werkelijk is. Hij denkt ik moet me wel anders voordoen dan ik ben anders word ik nooit aardig gevonden krijg ik geen waardering of word ik niet geaccepteerd door anderen. Eigenlijk is hij gewoon niet interessant niet leuk en niet succesvol. Hij voelt zich onzeker over wie hij werkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.