J. Cole en Diddy begraven strijdbijl

Diddy en J. Cole hebben het eindelijk goed gemaakt, na een “ruzie” die sinds 2013 speelde. Er gingen namelijk geruchten rond dat de twee rappers bij een afterparty van de VMA’s in 2013 met elkaar op de vuist zijn gegaan. Op zijn onlangs uitgebrachte album genaamd ‘The Off-season’ zoomt de rapper uit North Carolina in op de ruzie met Diddy.

Het verhaal is dat J. Cole een ruzie tussen Diddy en Kendrick Lamar probeerde te sussen en uiteindelijk zelf ook in het gevecht belandde. Op de track ‘​l e t . g o . m y . h a n d’ vertelt hij meer over het incident uit 2013. Ook laat hij op de track weten dat de laatste keer dat hij ooit heeft gevochten met Diddy was. Bekijk de line van J. Cole op ‘​l e t . g o . m y . h a n d’ en de beelden met Diddy hieronder.

“Let Go My Hand,” Cole raps: “My last scrap was with Puff Daddy, who would’ve thought it?/I bought that nigga album in seventh grade and played it so much/You would’ve thought my favorite rapper was Puff/ Back then I ain’t know shit, now I know too much.”

More Stories
Jongeren delen hun ervaringen over lachgasgebruik in het verkeer