J. Cole komt 2 jaar oude belofte na door een fan te verrassen op diploma uitreiking

Een fan van J.Cole is de rapper eeuwig dankbaar. Deze week loste hij namelijk een 2 jaar oude belofte in door haar diploma uitreiking bij te wonen.

In een interview met Complex vertelt Cierra Bosarge dat ze in 2013 voor het eerst contact had met J. Cole. Ze vroeg via een radio DJ van het radiostation Hot 107.9 of J. Cole haar zou willen feliciteren op haar verjaardag. Dit liep helaas niet zoals gepland, maar maanden later kreeg ze plots een telefoontje van de rapper waarbij hij haar alsnog feliciteerde en haar vroeg om hem te ontmoeten.

Toen Cierra eindelijk de kans kreeg J. Cole te ontmoeten, gaf ze hem een oude brief die ze hem al jaren wilde overhandigen.

Ze vertelt dat ze in de brief alles heeft geschreven wat ze heeft meegemaakt. Dat ze geadopteerd is, haar ouders verslaafd zijn aan drugs en continue de gevangenis in moeten. Op het moment dat ze de brief schreef zaten haar ouders vast, dus vroeg ze of J. Cole naar haar diploma uitreiking wilde komen, omdat haar ouders er niet bij kunnen zijn.

J. Cole was zo geraakt door de brief, dat hij Cierra via Twitter benaderde en haar beloofde de diploma uitreiking bij te wonen zolang ze goede cijfers haalde. Twee jaar later loste J. Cole zijn belofte in en verraste hij Cierra door aanwezig te zijn bij haar diploma uitreiking.

“That man has done so much for me. He planned his tour around my day. I could never thank him enough. He’s God’s gift. Every night I prayed for this day and it really came. I did it. He told us all his struggles through music and I seen how far he made it. Now it’s my turn. I gotta keep making Cole proud.”

J.Cole-Attends-Graduation-for-Young-Girl-at-Washington-Township-High-School-2015-13_nqixm4

Op zoek naar nieuwe muziek? Volg dan onze officiƫle playlist op Spotify.

26 June

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.