Jay Electronica bedreigt 50 Cent en noemt Kendrick Lamar zijn zoon

Jay-Electronica (1)
Terwijl de hiphop minnende wereld wacht op het debuutalbum van Jay Electronica, is de rapper bezig met hele andere dingen. Zo speelde hij onlangs nog in een korte film en is hij zeer actief op Periscope. Op momenten dat hij actief is in de app kan je vragen stellen via een soort chat. In een sessie waarin hij achterin een auto zit en antwoord geeft op vragen van fans zei hij enkele opvallende dingen.

De video opent op het moment dat iemand hem vraagt wat hij van 50 Cent vindt. Hij noemt hem in potentie een goede rapper, maar zegt ook dat hij “on some sucker shit” is. Vervolgens zegt hij dat hij 50 z’n ogen eruit wil slaan.

Na 50 Cent is het de beurt aan Kendrick Lamar. Nadat iemand hem vraagt om muziek van Kendrick aan te zetten, zegt hij dat Cartoons ‘n Cereal de enige track is die hij tof vindt. Later voegt hij daar nog aan toe dat Gunplay degene is waarvoor hij naar de track luistert. Als iemand vervolgens zegt dat Kendrick beter dan hij is, reageert hij door te zeggen dat Kendrick zijn zoon is. “Kendrick wishes he could be me” voegt hij eraan toe.

De vraag is waar dit vandaan komt. Helemaal omdat hij onlangs nog het podium deelde met artiesten als 9th Wonder, Rapsody en Bun B, die allemaal fan zijn van Kendrick. Het is nu wachten op een reactie van K-Dot of 50. Check tot die tijd de beelden hier.

6 February