Jayh presenteert de tracklist en cover van zijn album ‘Ik Leef’ en maakt releasedatum bekend

Ik Leef Jayh
Jayh heeft de tracklist, cover en releasedatum van zijn nieuwe album ‘Ik Leef’ bekend gemaakt. Op 25 november verschijnt zijn album waarop onder andere de al uitgekomen tracks ‘Ballon‘, ‘Jodge Me Niet‘ en ‘Hoe Laat‘ staan.

Het 16-tracks tellende album bevat samenwerkingen met Jonna Fraser, SBMG, Broederliefde, Shanee, Sevn Alias, Hef, Amsterdam Sound System, Tur-G, F1rstman, Dopebwoy en Lijpe. Bekijk de hele tracklist hieronder:

1. Ik Leef (prod. Soul Searchin’)
2. Zet ’t Voor Me ft. Jonna Fraser (prod. Project Money)
3. Volgende Stap (prod. Architrackz)
4. Waar Gaat Dit Heen (prod. Project Money)
5. Ballon ft. SBMG & Broederliefde (prod. Dopebwoy)
6. Kill ‘m Niet (prod. Spanker)
7. Special ft. Shanee (prod. Architrackz)
8. Alleen Maar Jou (prod. Soul Searchin’)
9. Loot (SKIT) ft. Sevn Alias (prod. Monsif)
10. Jodge Me Niet x A.S.S (prod. Soul Searchin’)
11. Ken Je Dat ft. Hef (prod. Project Money)
12. Wordt Niet Beter ft. Tur-G (prod. Architrackz)
13. Blind ft. F1rstman (prod. Jimmy Huru)
14. Hoe Laat ft. Dopebwoy & Lijpe (prod. Monsif)
15. Kan Niet Weg (prod. Jimmy Huru)
16. Einde Van De Reis (prod. Project Money)

9 November